(ВІДЕО) У кожній бойовій бригаді прикордонників буде окремий підрозділ РУБАК

НАЗАД
17 липня 2024 12:33

Про це Голова Держприкордонслужби України Сергій Дейнеко заявив під час перебування в підрозділі бригади «Помста» на Бахмутському напрямку.

Саме на базі «Помсти» почав формуватися перший структурний підрозділ швидкого реагування розвідувально-уданих безпілотних авіаційних комплексів, який очолив Герой України Дмитро Олексюк.

Очільник прикордонного відомства подякував підполковнику Олексюку та його побратимам за ефективну бойову роботу. «Ви показали, на що ви здатні. Конвеєр з перетворення поганих росіян на «хороших» росіян у вас працює. На базі вашої комендатури прийнято рішення створити перший підрозділ у структурі Державної прикордонної служби України – це прикордонна комендатура швидкого реагування розвідувально-уданих безпілотних авіаційних комплексів (ПКШР РУБАК)», - сказав Сергій Дейнеко. Він зазначив, що передовий досвід РУБАК «Помсти» буде передаватися в інші бойові бригади Держприкордонслужби України та в кожній такій бригаді буде створюватися такий підрозділ. Очільник відомства запевнив, що для новоствореної ПКШР РУБАК буде забезпечена вся необхідна допомога від вищих органів управління. Сергій Дейнеко дав перешим РУБАКам Держприкордонслужби напуття на хороші справи. «Розраховуємо на швидкі результати і на те, що щодня «хороших» росіян буде більше», - сказав він.

Зазначимо, що формування підрозділів, які спеціалізуються на бойовому застосуванні дронів, сьогодні одне з пріоритетних завдань Держприкордонслужби. І вже триває робота над введенням в штат ще однієї ПКШР РУБАК в одному з загонів, який боронить кордон з рф на північному напрямку.

Якщо ти хочеш боротися за країну разом з нами у новому підрозділі, долучайся,  заходь на сайт ДПСУ, заповнюй анкету. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси